Stiri

Lucescu ramane la Sahtior

Posted by 123dor45 on March 26, 2013 at 3:10 AM

 Antrenorul român Mircea Lucescu şi-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa de fotbal Şahtior Doneţk, a anunţat luni campioana en titre a Ucrainei, citată de Agerpres.

 Acest nou angajament pune capăt numeroaselor zvonuri care au circulat în ultima perioadă, referitoare la viitorul tehnicianului român.

 În vârstă de 67 ani, Mircea Lucescu o antrenează pe Şahtior Doneţk din anul 2004,cucerind cu gruparea de pe Donbass Arena 6 titluri de campioană naţională, 4 Cupe şi 4 Supercupe ale Ucrainei, precum şi Cupa UEFA, în anul 2009.

 "Când am discutat despre contract, nu s-a pus niciun moment problema banilor. Deoarece acest aspect nu a fost important nici pentru mine şi nici pentru Mister (Lucescu - n.red). Am fost interesat de un singur lucru important: această echipă a atins potenţialul său maxim sau poate face un pas înainte? Mister mi-a replicat simplu: 'Îi iubesc pe fanii noştri, îi iubesc pe jucători, cred în secunzii mei. Sunt convins că, împreună cu clubul, unindu-ne eforturile, vom fi capabili să atingem noi performanţe'", a dezvăluit patronului lui Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, pe site-ul oficial al clubului.     AGERPRES

 

Categories: STIRI, SPORT