Stiri

Rusia se inarmeaza

Posted by 123dor45 on March 28, 2013 at 1:20 PM

Rusia isi prezinta noile sale arme de ultima generatie in cadrul Expozitiei Langkawi International Maritime and Aerospace (LIMA), care s-a deschis pe 26 martie 2013 in Malaezia.

 Rusia isi dezvaluie o gama larga de echipamente militare, nave de razboi, precum si elemente de aparare antiaeriana, potrivit Voice Of Russia.

 In cadrul expozitiei participa mai mult de 20 de companii importante din domeniul apararii din Rusia. Aceasta expozitie inseamna foarte mult pentru agentia Rosoboronexport, care se ocupa cu exportul de arme din Rusia.

 "Rusia a participat in mod regulat la aceasta expozitie inca din anul 1991", a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Veaceslav Davidenko.

 Rusia a jucat un rol crucial in a ajuta LIMA sa devina cel mai mare targ din domeniul armamentului din regiunea Asia-Pacific si o platforma de cooperare militara dintre tari.

 Rusia ofera vizitatorilor ultimele sale noutati, precum bombardierul multirol Su-35, avionul de antrenament Yak-130, elicopterele de atac Mi-28 si Ka-50 si elicopterul de transport Mi-26.

 Rusia isi prezinta si ultimele realizari din domeniul constructiilor navale militare, precum fregata din clasa Gepard si navele de patrulare Mirage si Sobol.     Cititi mai multe pe www.ziare.com

 

Categories: STIRI, HAI HUI PRIN LUME