Stiri

Mark Knopfler ? maiestrie pe scena Salii Palatului!

Posted by 123dor45 on April 27, 2013 at 1:40 AM

 Joi seara, publicul roman a avut ocazia sa intalneasca o adevarata legenda a muzicii internationale, intr-un spectacol memorabil prezentat de Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti. Aflat pentru prima data in Romania, Mark Knopfler a oferit celor cateva mii de fani prezenti aseara la Sala Palatului din Bucuresti clipe de neuitat, intr-o adevarata demonstratie de virtuozitate muzicala, fostul solist si compozitor al trupei Dire Straits facand inca o data dovada maiestriei sale in manuirea chitarei.

  Desfasurat cu casa inchisa, show-ul a durat mai mult de doua ore, spectatorii avand sansa de a asculta in premiera cele mai noi creatii muzicale ale artistului, incluse pe recentul sau album intitulat “Privateering”. Nu au lipsit insa nici piese mai vechi, hit-uri din perioada Dire Straits, precum “Romeo and Juliet”, “Sultans of Swing” sau “Brothers in Arms”.
  Acompaniat de sapte muzicieni desavarsiti, Mark Knopfler si-a suprins audienta cu nenumarate solo-uri de chitara, aplaudate la scena deschisa minute in sir, intregul spectacol incheindu-se cu doua bis-uri ce au reamintit publicului de ce artistul ocupa un loc fruntas printre legendele muzicii rock.
  Acesta a fost primul concert sustinut de Mark Knopfler la Bucuresti, turneul promovand cel de-al saptelea material din cariera solo a artistului. “Privateering” este primul album dublu din cariera artistului, un material ce imbina perfect acordurile de blues-rock cu ritmuri folk si country traditionale.
Andreea Filip - Marketing & Communication Manager

Categories: MUZICA